Home » ABOUT

ABOUT

RUTH VAN DER HEIJDEN

β™₯ Een passie voor schrijven, inlevingsvermogen ten top, een overdosis interesse voor social media, kennis over het vak communicatie en een hartje voor jou…. β™₯

… Mijn hartje klopt al van jongs af aan voor het schrijven van gedichten en verhalen. Boeken en schriften staan vol geschreven en in groep 1 mocht ik al mijn eerste prijs in ontvangst nemen. De passie heeft zich verder ontwikkeld gedurende mijn schoolperiodes. Na het behalen van mijn Marketing & Communicatie diploma op het Koning Willem I College heb ik er voor gekozen om door te studeren op Fontys Hogeschool communicatie, waar ik mijn competenties heb mogen ontwikkelen en mijn dromen heb mogen realiseren.

En waarom klopt mijn hartje dan voor jou? Ruth betekent ook wel vriendschap. Een betekenis die aansluit op wie ik ben. Vrienden helpen elkaar! En dat is dan ook een van mijn waardes die ik met jullie wil delen. Een laagdrempelige manier van communiceren, waarbij ieders geluk en plezier hoog in het vaandel staat.

Ben jij op zoek naar ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie en/of social media voor je (small) business, stuur dan gerust een berichtje. Ik ben altijd in voor een klets momentje!

Liefs,

Ruth