Home » Kim’s cadeau hoekje

Kim’s cadeau hoekje

Wauw, wat een knappe chick he! Ik wil jullie graag voorstellen aan Kim van der Heijden. Een spetter van een dame en zo ongelofelijk creatief. Kim is verstandelijk beperkt waardoor ze wat moeite heeft met sommige dagelijkse dingen, maar dat laat Kim haar niet uit het veld slaan. Want WOW! Wat een creatieve, talentvolle, humoristische girl is dit. Daar kunnen wij nog veel van leren. 

Als je haar TikTok account bekijkt, geniet je volkomen. Ze danst als een pro en die humor die zij in zich heeft. Heerlijk! Zo heb ik ooit de opmerking gemaakt: ‘Als je je verveelt, ga lekker bakken!’ Waarop ze snel antwoordde: ‘Ik kan niet zo goed bakken, maar mijn mond werkt heel goed.’ 

HEBBES

4 dagen in de week is Kim hard aan het werk bij HEBBES in Boxtel. Hebbes is een textielatelier voor bijzondere, creatieve mensen met een verstandelijke beperking. Een geweldig initiatief waarbij Kim al haar creativiteit kwijt kan en voornamelijk bezig is het met maken van knuffeltjes en slabbetjes voor kleine kinderen. En natuurlijk, mag ze ook in de winkel staan om deze creaties te verkopen! 

KIM’S CADEAU HOEKJE

Maar dat was voor bezige 🐝 Kim nog niet genoeg! En daarom is ze in 2017 haar eigen facebook pagina gestart: Kim’s cadeau hoekje. Een pagina met allerlei, mooie, unieke items die gemaakt zijn door Kim zelf. En het leuke van alles is, je kan de producten ook bestellen. Dit gaat van persoonlijke kaarten, tot aan knuffeltjes, tot aan schilderijen en tafelkleden.

Op haar eigen facebook deelt ze al haar producten en neemt ze jullie mee in het proces. Laat ze bijvoorbeeld zien welke mooie stoffen ze weer heeft gekocht, of wat voor gave knuffel ze het afgelopen weekend heeft gemaakt. En believe me, dat doet ze écht goed!

EIGEN LABEL

En hoe gaaf! Kim heeft haar eigen label die je ook terugziet bij haar creaties. Gewoon haar eigen merk, hoe vet is dat. Waar wij vaak plannen hebben, voert kim ze ook gewoon uit. En dat verdient een heel groot applaus en ongelofelijk veel respect. 

FOLLOW

Kim geniet ervan als ze mensen kan opvrolijken en ziet dat mensen happy zijn. En dat doet ze het allerliefste met dansen, Tiktok en natuurlijk creatief bezig zijn. Ben jij ook zo benieuwd naar alles wat Kim nog gaat doen en maken. Ga deze powerchick dan lekker volgen op facebook. 

2 Reacties

  1. Annemarie
    16 november 2020 / 13:53

    Wat een geweldige blog! Ik volg Kim al op fb en inderdaad, wat een creativiteit heeft deze beauty in zich! 👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *