Home » BIRTHDAY

BIRTHDAY

Een verjaardag voor in de geschiedenisboeken en helaas heeft bijna iedereen al een corona b’day gehad dit jaar. Maar dat mag de pret niet drukken. Een feestje ervan maken moet je tenslotte toch zelf. En aangezien ik mijn creatieve brein aan de gang heb gezet, wil ik dit maar al te graag met jullie delen. Happy birthday to my ‘own home’ party.

Wie jarig is …… πŸ₯³

Trakteert. Yes, i did! Omdat sinds vorige week de maatregelen weer zijn aangescherpt en er maar liefst 2 mensen op mijn feestje mochten komen. Wilde ik onder het motto; wie jarig is trakteert, toch mijn vriendinnetjes erbij betrekken. Helaas geen uitgebreide borrel met allerlei hapjes en wijntjes, maar een subtiel kleinigheidje. Gewoon omdat je een verjaardag ondanks alles toch moet vieren

Baker Ruth

Ja ik heb er een hobby bij, bakken. En wat een verborgen talent. Knipoogje… Ik ging de uitdaging aan om een andere monchou taart te maken dan de standaard kersen variant. De Monchoutaart met appel-kaneel en toffeesaus. Tot de karamelsaus was het een groot succes! Ik heb me laten inspireren door www.keukenliefde.nl. Ik moet wel zeggen, ik heb een makkelijkere variant gekozen.. lees hier mijn ‘aangepaste recept’

Bedankt voor al jullie lieve felicitaties! Cheers op een nieuw levensjaar

Delen:

1 Reactie

  1. Hennij de Rooij
    11 november 2020 / 11:11

    Lekkerrrrrrrr!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *