Home » Liefs Ies

Liefs Ies

Isabel Mutsaars, een creatieve girl die wel weet hoe ze met een potlood de mooiste creaties kan creëren. Creatief in verschillende opzichten, want met haar opleiding Bouwkunde is ze veel bezig met gebouwen en stenen. En zo is haar uit de hand gelopen hobby dan ook wel begonnen. @liefs_ies

Een echt dorpsmeisje en een hartje voor Rooi, dat kwam tot uiting bij haar eerste creaties. De gebouwen uit rooi werden nagetekend en gecombineerd met typische Rooise kenmerken in een woordenboek stijl. Maar als snel werd dit opgepikt door haar omgeving en kwamen ook andere dorpen aan bod zoals; Dinther, Nistelrode en Best

Quarantaine heeft Isabel alleen maar geïnspireerd en kwam hier al snel tot de conclusie dat we in deze tijden ook opzoek zijn naar persoonlijke uitingen. Dit werd dan ook letterlijk het nieuwe lijstje: personen uitlichten, waarbij ieder zelf het ‘woordenboekje’ mag vullen aan de hand van de lay out van LIEFS IES. Dit gaat in combinatie met handgetekende portretten, huizen en dieren. Want het meeste tekent Isabel namelijk uit de hand wat later bewerkt wordt op illustrator. 

De inspiratie voor haar lijstjes zitten overal, online en offline. Zo raakt Isabel al geïnspireerd door de etalages van de bijenkorf voor een bepaalde stijl maar ook uit haar tekenlessen die ze krijgt bij bouwkunde, kringloopwinkels voor vintage lijstjes en Pinterest voor een algemene blik. Maar de inspiratie zit hem ook in de mensen zelf. Zeker nu we niet bij elkaar op verjaardag kunnen, we verplicht in quarantaine moeten of een bedankje willen geven komen er verschillende verhalen boven tafel. 

Persoonlijk, uniek en met liefde

Omdat de lijstjes zo persoonlijk zijn krijg je vaak mooie, grappige maar ook droevige verhalen achter een lijstje te horen. Isabel: “ Zo staan er soms bijvoorbeeld grappige, voor mij -en het Nederlands woordenboek- onbekende woorden in. Dat zal wel een binnenpretje van die mensen zijn denk ik dan maar!” Maar nog steeds nieuwsgierig hoor..”

Voortdurend is Isabel bezig met nieuwe stijlen en verbreding in haar vak. Zowel studie gericht als natuurlijk met LIEFS IES. Zo heeft ze sinds kort ook een nieuw item toegevoegd: de grafische tekenstijl die je ook kan bestellen voor een lijstje. Zo is er voor ieder wat wils! 

Zoals Isabel zelf zegt is LIEFSIES voor nu gewoon nog om lekker bij te hobbyen tussen het werk en studie door, en wie weet groeit het nog ooit tot iets meer! 

Ps. Perfect, persoonlijk cadeau voor de feestdagen die ons te wachten staan, die toch wat anders zijn dan anders. Neem eens een kijkje op haar Instagram account en stuur haar een bericht voor de mogelijkheden!   

CADEAUTJE

WIL JIJ OOK EEN DIGITALE GRAFISCHE TEKENING VOOR DE FAMILIE APP,
EIGEN INSTAGRAM, VOOR JE BESTE VRIEND(INNETJE) OF GEWOON
VOOR JEZELF? KIJK DAN SNEL OP: instagram / facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *