Home » MAKE-UP WORKSHOP

MAKE-UP WORKSHOP

‘ WAKE UP AND MAKE UP ’

Goede openingszin van deze blog, maar mensen die mij goed kennen weten dat dit niks voor mij is. Je komt mij vaak genoeg tegen met mijn blote billen gezichtje én als ik dan een make upje op doe, dan is het mascara. Not even more. Tot dat…..

Ik op mijn verjaardag een cadeaubon kreeg voor een make-up workshop bij Annemieke Make-up en Hair. Gewoon eens om te kijken hoe het werkt, wat mooi staat en wellicht ontdek ik wel verborgen talenten. Hup uit de comfortzone en let’s go! 

Een leuk ontvangst bij Annemieke en direct een vertrouwd gevoel. (Ik denk dat dit namelijk echt van super belang is als het gaat om je uiterlijk) Ze luisterde goed naar onze wensen en we mochten direct zelf aan de slag. 

Waar Michelle (mijn zus) wilde gaan voor een ‘zwaardere’ maar toch alledaagse look, ging ik voor basic en naturel. Verstandige keus, want ik had nog nooit foundation aangebracht ha ha..  Superfijn die persoonlijke begeleiding. Annemieke was op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en wist ons goed te adviseren. 

Mijn vooroordelen over make-up en de gedachten dat het me niet zou staan verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik vond de weetjes rondom make-up zo interessant en ook wat het met je gezicht kan doen. Je hoeft helemaal geen wortel te worden met foundation, en als je op de goede manier eyeliner aanbrengt worden je ogen niet kleiner maar groter. 

Eigenlijk zou net zoals iedereen het veter-diploma haalt ook een make-up diploma moeten halen. Het is inspirerend, geeft zelfvertrouwen maar wauw er zitten ook veel ‘regeltjes’ aan wil je het goed aanbrengen, passend bij jou huidskleur, ogen, vorm gezicht en wenkbrauwen. De kleine kneepjes van het vak, maken al zoveel verschil. Ik was onder de indruk. 

Ze zeggen ook wel eens, make-up is zoals art. En dat kan ik wel beamen. Zowel als het resultaat als hoe ontspannend het werkt op je lichaam. Make-up is het nieuwe yoga… 😁

Delen:

1 Reactie

  1. Hennij de Rooij
    15 september 2020 / 16:26

    Jullie zien er schitterend uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *