Home » EEN TUINTJE IN MIJN HART

EEN TUINTJE IN MIJN HART

Sit down.. maar de beste herinneringen van 2020. Zittend dansen op je stoel vereist wat motivatie, training maar vooral creativiteit. Niet de billetjes die kunnen schudden, maar de armen, benen en voeten maken voornamelijk de dansmoves. IN THE GARDEN, een zomervol entertainment. 

7 weekenden lang, op een van de mooiste locaties van Brabant stond het in teken van het samenzijn op 1.5 meter, het maken van onwijs veel plezier en drankjes doen bij Kasteel Heeswijk. 

De buckets vlogen om je oren, met een bieropener eraan! Corona proof werden ze rondgebracht met biertjes, flessen Rosé en Desperado’s. Superhandig. Je zag vrolijke mensen en iedereen was uitgelaten dat ze ein-de-lijk weer lekker erop uit konden gaan. Yes, we zijn ‘corona moe’ maar namen ook de extra maatregelingen voor lief. Wat moet, dat moet!  

Dat je niet mocht dansen, dat was wel een dingentje. Maar safety first! En juist dit heeft gezorgd voor het aanzetten van een creatieve geest, het doen van de gekste moves, niet wetende dat je benen alle kanten op konden gaan. We hebben genoten met elkaar tijdens de leukste liedjes van Smerrig, Rewind en Papi chulo. Eerlijk, ik heb nog nooit zo veel lol en plezier gehad op een tuinstoeltje. 

BEST OF SUMMER 2020

In the garden heeft voor velen de zomer gered, dus we mogen wel spreken van een heldendaad! Al was het geen cocktail op Ibiza of een tour door de jungle. Het was fijn om een plek te hebben, waar we gezellig ‘samen’ konden komen. Cheers op een evenement en wat mij betreft wordt dit een geschiedenisles voor de kids van later.. haha!  

En van al dat feesten, gaan we back to the reality… AFSTUDEREN! Soon more. 

Ps. foto’s bedriegen hahah 7 weekenden lang heb ik geen druppel alcohol op…

Delen:

2 Reacties

  1. Sharon
    9 september 2020 / 16:20

    Genoten ❤️

  2. Gail
    9 september 2020 / 17:36

    Heerlijke zomer gehad met jou 💜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *