Home » FIRST ONE

FIRST ONE

“Ik ben verdrietig, mama tilt mij op, ze knuffelt mij, dat is warm, mijn tranen zijn weg “ Is het hier dan allemaal mee begonnen? Mijn eerste prijs voor het schrijven van een gedichtje, en dat in groep 2. Een van de weinige dingen die ik me oprecht kan herinneren van mijn kleuterjaren…. 

En nu we zo’n 17 jaar verder zijn, wordt het tijd om eens in het diepe te springen. Geen plan, geen specifiek onderwerp, maar gewoon lekker schrijven over de dingen die ik leuk vind en mij interesseren. En natuurlijk wel met een klein sprankeltje hoop dat ik jullie kan inspireren en meenemen in mijn blogs.

Voor velen vast herkenbaar: ‘als je marketing en communicatie studeert dan weet je niet wat je wilt…’ Een misschien wel terecht vooroordeel. Want achteraf gezien was mijn keus om dat te doen toendertijd ook simpel, omdat het nog breed was en je er alle kanten mee uit kon. Maar toch, leuker dan verwacht, wilde ik meer weten over het vak, mijn kennis verbreden, mijn competenties vergroten! En dat is gelukt, op het hbo. Althans BIJNA! Nog een jaartje dan hoop ik mijn diploma in ontvangst te nemen. 

Ik heb al veel in de keuken mogen meekijken bij bedrijven zoals DeMooiRooiKrant, Hypotheek Visie, Goossens wonen en slapen en bij Mimos Boutique. Hier ben ik er dan ook achter gekomen dat mijn passie ligt bij social media, het maken van content en schrijven van teksten, maar ook wel dat ik graag verantwoordelijkheid heb. Hoe ideaal is het om deze eigenschappen te mixen en om te zetten in een eigen blog! 

Maar wat nu… De afgelopen dagen nadat ik bekend had gemaakt dat ik een persoonlijke blog wilde beginnen heb ik diverse vragen gekregen zoals: ‘waar ga je over schrijven?’ word jij nu influencer?’, wanneer komt je eerste blog?’ (nou bij deze haha) Maar… op alle vragen antwoordde ik hetzelfde: ‘ik weet het niet!’ Ik wil dat het leuk blijft en niet een moetje gaat worden. Natuuurlijk ga ik consequent posten en ga ik eruit halen wat er inzit en lekker veel delen met jullie! 

This was a little beginning of a big dream…. Ik houd jullie nog een beetje warm… Stay tuned! 

Liefs,

Ruth 

19 Reacties

 1. Annemarie
  19 augustus 2020 / 15:37

  Mooi geschreven Ruth! Ik kijk uit naar je blogs! X

  • Ellen
   19 augustus 2020 / 21:58

   Leuk nichtje, ben heel benieuwd en veel succes!

 2. Celine
  19 augustus 2020 / 16:15

  Fantastisch vriendin! Benieuwd naar wat er allemaal gaat komen maar nu al mega trots op je!!

 3. Ineke
  19 augustus 2020 / 16:21

  Hoi Ruth,
  Ga je zeker volgen! Ben benieuwd 😉, dit leest iig al lekker 👌

 4. Hennij de Rooij
  19 augustus 2020 / 16:29

  Spannend wat het allemaal wordt. In ieder geval een goed begin.🍀

 5. Bente
  19 augustus 2020 / 16:38

  Yes de eerste! Zo benieuwd naar de rest ✨ X

 6. Steffie van den Braak
  19 augustus 2020 / 17:05

  Super leuk! Ik ben benieuwd! X

 7. Marion
  19 augustus 2020 / 17:24

  Leuk Ruth, gefeliciteerd met je eerste blog 💐 ga zo door!

 8. Maud van Creij
  19 augustus 2020 / 18:01

  Super mooi Ruth, heel veel succes!

 9. Kim
  19 augustus 2020 / 18:27

  Wat leuk meid! Iets wat je leuk vind en om te doen wat je zo goed kunt! Leuk!! Liefs Kim

 10. Kim
  19 augustus 2020 / 18:30

  Zoo leuk om jou te zien schrijven okal weet ikke niet waar alles over gaat maar ikke vind het al mooi om te zien dat je het zo leuk vind!

  • Karsten
   20 augustus 2020 / 09:53

   Heel gaaf Ruth! Ik ben heel benieuwd goed bezig!

 11. Karin
  19 augustus 2020 / 19:13

  Leuk Ruth!! Succes en bovenal veel plezier met al jouw plannen! Ik ga je volgen 🙂 Liefs, Karin

 12. Caterine
  19 augustus 2020 / 20:38

  Super Ruth! Succes

 13. Caterine
  19 augustus 2020 / 20:39

  Super Ruth, succes!

 14. Martje
  21 augustus 2020 / 09:42

  Mooie eerste blog, ik smacht naar meer! 🤩

 15. Sharon
  24 augustus 2020 / 14:50

  Ik ben nu al fan!! Trots op jou schat 💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *